IN DE MEDIA


Op de slee door de sneeuw - AD Rotterdams Dagblad

"Achak, Sestra en Zeno weten niet wat hen overkomt als ze eropuit mogen trekken voor een ritje met de slee door de sneeuw! Ze Scheuren door het bos en trekken de aandacht van de wandelaars. Op pad met husky's in Winter Wonderland. Lapland? Nee, Hitland!" - AD Rotterdams Dagblad

 

Bekijken het hele artikel op de voorpagina van het AD: 
https://www.ad.nl/dossier-winter-in-rotterdam-en-de-regio/lapland-nee-hitland-husky-s-achak-sestro-en-zeno-zijn-de-sterren-in-nieuwerkerkse-sneeuw~a8d16ede/

RTL pakt uit!

Iedere werkdag in december bezorgd RTL samen met Angela Groothuizen iemand een onvergetelijk moment. In aflevering 2 mocht Feniks Spirit hierbij helpen. Bernadet zette haar moeder in het zonnetje door haar een leuke sledehonden rit cadeau te geven. 

Angela Groothuizen
RTL pakt uit!

Zomer met Sensi - In vuur en vlam op Mystical Fantasy Fair

Sensi van PowNed ging de zomer op pad opzoek naar de leukste activiteiten. Op de Mystical Fantasy Fair leerde ze van Pim hoe je kunt vuurspuwen. 

Surf Rock Festival - Krimpen aan de Lek

Al drie jaar op rij is Feniks Spirit te gast op het Surf Rock Festival in Krimpen aan de Lek. Naast de gave rockbands die hier te zien zijn, mogen wij de show stelen met onze vuurspuwshow. 

Surf Rock Festival
vuurspuwshow

Pakwerk met Quin van der Zeeuw - CONCENTRATE

Quin van der Zeeuw, ook wel bekend als YouTuber Uberquin, krijgt de shock van zijn leven wanneer er een grote herdershond achter hem aan zit. Voor het eerst van zijn leven maakt hij kennis met de kracht van ons pakwerk team. 

Nachtbrakers - Mr. Polska maakt Abel wakker!

Midden in de nacht wordt Abel door Mr. Polska uit zijn bed gehaald om een bizarre activiteit uit te voeren. In deze aflevering haalt Feniks Spirit een nachtje door om de jongens te leren vuurspuwen. 

Mr. Polska Nachtbrakers

Algemeen Dagblad - Vuurspuwshow in Schiedam

Op het Van 't Hoffplein in Scheidam-Oost vond tijdens de zomer elke dinsdag het Vakantieterras plaats. Op de dinsdag met het thema sprookjes mocht Feniks Spirit het publiek warm houden met een spectaculaire vuurspuwshow. 

Feniks Spirit Algemeen Dagblad